2012. ÉVI ESSENT ISU GYORSKORCSOLYA EURÓPA-BAJNOKSÁG

HírekKépes összefoglaló - MOKSZ | 2012.01.09.
Essent ISU ESSC'2012 - Budapest

Megvédte a címét a cseh Sablikova, ötödik Eb aranyát szerezte a holland Kramer

A szombati két férfi versenytáv az 500m és 5000m után vasárnap az 1500m-en már csak a l...Az ISU elnökének kitüntetése | 2012.01.08.
Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztet kapott

Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára is részt vett azon a kitüntetési ünnepségen, ahol Ottavio Cinquanta, a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) elnöke Schmitt Páltól, Magyarország Köztársaság elnökétől átvette a Magyar Köztársasági Érdemrend Kö...Felforrósodik a jég | 2012.01.03.
…a Gyorskorcsolya Európa-bajnokságtól

2012. január 6-8. között a századforduló stílusában felújított Városligeti Műjégpálya ad otthont a kontinens krémjét felvonultató 2012. évi Essent ISU Gyorskorcsolya Európa-bajnokságnak.
...Készül a pálya! | 2012.12.31.
Nagy munkálatok a jégen

A Városligeti Műjégpálya kapui az év utolsó napján délután 4:00 órakor a nagyközönség számára bezárulnak. Ekkor azonban komoly munkálatok kezdődnek! A gyorskorcsolya Európa-bajnokság szervezői megkezdik a pálya előkészítését, egy olyan technikával, amely a nyitott pálya ellenére valamelyes...Műjégpálya avatás | 2011.12.04.
Nagypályás gyorskorcsolyázók a Városligeti Műjégpályán

5 nemzet 50 versenyzője sikeresen tesztelte a Városligeti Műjégpályát a Future Champions Trophy nagypályás gyorskorcsolya kupán. A verseny minden tekintetben tökéletes főpróbája volt a januári Európa-bajnokságnak, hiszen a szervezők kipróbálhatták magukat éles helyzetben; valamint a kontinens viad...Lesz magyar résztvevő | 2011.11.27.
Tóth Calgary-ban kvalifikált a hazai kontinens viadalra

Magyar versenyzőnek is szurkolhat a közönség január 6-8. között a Városligeti Műjégpályán a 2012. évi Essent ISU Gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. Tóth Ágota a 3000 méteres távon kivívta az indulás jogát a kontinens legjobbjait felvonultató versenyre.
...EB a műemléki Műjégpályán | 2011.09.23.
Gyorskorcsolya Európa-bajnokságot rendez Magyarország

2012. január 6-8. között a századforduló stílusában felújított Városligeti Műjégpálya ad otthont a kontinens krémjét felvonultató 2012. évi Essent ISU Gyorskorcsolya Európa-bajnokságnak. A rangos nemzetközi esemény a versenykorcsolyázás népszerűsítése mellett az utánpótlás támogatást és...Időjárás    >>>


Program   >>>


Felejthetetlen élmények
A verseny és a város eseményei

Az ESSC'2012 részletes napirendje. A versenyprogram mellett az EB helyszínén található szabadidős események élményteli családi programot kínálnak.

Jegyek   >>>


Szurkoljunk a Magyaroknak!
Nézőtér, jegytípusok, értékesítők

Hasznos információk a nézőtér szektorairól, a legjobb helyekről (VIP), a jegytípusokról (1 napos, 3 napos, VIP) és a jegyárakról. Legyen ott Ön is és szurkoljunk együtt a Magyar Csapatnak!

Szállás   >>>


Foglaljon időben!
Kényeztetés EB előtt és után!

Különleges szállás és program lehetőségek az ESSC'2012 hivatalos szállás partnerétől az EB közelében és a főváros szívében.

Galéria   >>>

Fogorvoskereso.com